FAQ

Aanmelden kan tot uiterlijk 18 maart 2014. De deelname voor de editie Licht is inmiddels gesloten.
Nee. Als je al hebt betaald en een bezoekmoment hebt uitgekozen, kun je geen extra werk mee toevoegen. Je kunt onder een ander emailadres een nieuw account aanmaken en het extra werk inschrijven.
Het maximaal aantal werken dat u kunt aanmelden per emailadres, dat gekoppeld is aan uw inloggegevens, is drie.
Elke kunstenaar betaalt €30,- per kunstwerk om mee te doen aan de voorrondes, met een maximum van drie kunstwerken.
Als uw werk voor de eerste selectieronde niet gekozen is, krijgt u het direct retour. Is uw werk wel gekozen, dan volgt er een tweede selectieronde en wordt u aan het einde van de dag (rond 19.30 uur) bericht of uw werk gekozen is.
Mail uw vraag naar info@zomerexpo.nl en wij geven u zo snel mogelijk antwoord.
Helaas kunt u alleen meedoen met een geldig emailadres. Schriftelijke inzending is niet mogelijk.
Nee, over de keuze van de jury wordt niet gecorrespondeerd.
De tentoonstelling is van 29 mei t/m 31 augustus 2014 te zien in het Gemeentemuseum Den Haag.
De ZomerExpo 2013 werd door 70.000 mensen bezocht.
Ja, hierin worden alleen de gekozen werken voor de tentoonstelling gepubliceerd. De catalogus wordt te koop aangeboden in de museumwinkel van het Gemeentemuseum Den Haag.
U kunt meedoen onder uw kunstenaarsnaam of pseudoniem. Wij vragen echter wel bij de aanmelding uw eigen naam. Deze wordt op uw verzoek niet gepubliceerd.
Nee, helaas is dat niet mogelijk. Als u zich heeft aangemeld, kunt u niet meer van dag of tijdstip veranderen.
We ontvangen bij voorkeur kunstwerken die niet ouder zijn dan 2 jaar.
U heeft zich aangemeld voor een tijdslot. De eerste selectie duurt maximaal twee uur (inclusief). Als uw werk tijdens de eerste ronde is gekozen, wordt het gefotografeerd en krijgt u rond 19.30 uur bericht of het werk ook door de tweede jury is gekozen. U ontvangt een overzicht van activiteiten in de omgeving van de voorrondelocatie.
De maximale afmetingen zijn: schilderijen en foto's: breedte max. 200 cm, hoogte max. 200 cm (incl. lijst) en sculpturen: breedte max. 85 cm, diepte max. 45 cm en hoogte max. 200 cm. Het gewicht mag niet meer dan 100 kg zijn en moet door de deelnemers zelf te vervoeren zijn. Een vrijwilliger draagt het werk naar de jury. Zie ook www.zomerexpo.nl/reglement.
Installaties worden opgebouwd door de kunstenaar zelf in een daarvoor bestemde ruimte. Installaties dienen binnen een kwartier te worden opgebouwd. Zie ook www.zomerexpo.nl/reglement.
Het minimum aantal oplagen is 10 en het maximaal aantal is 250.
Nee. Alle werken in de tentoonstelling zijn te koop. Bij de aanmelding dient u een prijs voor uw werk op te geven. Deze prijs kunt u gedurende de tentoonstellingsperiode niet meer wijzigen.
In 2013 zijn er 70 werken verkocht en 25 dvd’s van videokunstenaars.
Alleen als u uw betaling nog niet afgerond heeft, kunt u nog een kunstwerk aanmelden (max. 3). Klik daarvoor op de linkerkolom op de aanmeldpagina (‘Voeg minimaal een kunstwerk toe’).
Nee, dat is niet mogelijk. U kunt via IDEAL of PayPal betalen.
U kunt via onderstaande link meer informatie vinden over betaling via PayPal: www.paypal.nl. Hier kunt u zich ook aanmelden.